Povestea emoționantă a toboșarului fără mâini din România care a cucerit internetul VIDEO

Cornel Hrișcă-Munn este un tânăr în vârstă de 22 de ani care s-a născut cu malformații la ambele mâini și la piciorul drept, însă greutățile prin care a trecut nu l-au împiedicat să-și îndeplinească visul.

Tânărul de origine română este acum stabilit în Marea Britanie, unde a studiat filosofia și teologia la Keble College din Oxford.

Toboșarul de origine română s-a născut ”fără antebrațe și cu piciorul drept deteriorat grav”, potrivit The Telegraph. După ce s-a născut, Cornel a fost abandonat de părinți și trimis la o casă de copii, însă acesta a demonstrat că poate învinge șansele și poate deveni cineva.

Nu voi lăsa handicapul să-mi stea în cale. Întotdeauna găsesc o soluție pentru ce nu pot face. Sunt un luptător”, spunea tânărul într-un interviu din presa britanică.

Cornel Hrișcă-Munn a devenit celebru pe internet după ce a făcut un cover la tobe al piesei ”Hot Right Now” a lui Dj Fresh.

Cel mai recent cover realizat de toboșarul român este cel al piesei ”Everlong” de la Foo Fighters, care deja a strâns peste un milion de vizualizări.


Comentarii Facebook