Duminica 28 Aprilie

Poveste ULUITOARE! Este milionară dar face curăţenie pe stradă


O chinezoiacă a strâns milioane de dolari în conturi, dar continuă să ducă o viaţă modestă.

Yu Youzhen şi soţul ei conduc un adevărat imperiu, dar nicioadată nu i-a fost lene să muncească. Chiar dacă are milioane de dolari în conturi, continuă să ducă o viaţă modestă.

Chinezoaică este muncitor la salubritate şi se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 3, se urcă pe bicicletă şi începe să strângă gunoiul de pe străzi, lucru pe care îl face din 1998, şase zile pe săptămână, chiar dacă este putred de bogată. Ea primeşte 230 de dolari pe lună pentru acestă slujbă şi este foarte mulţumită de salariul ei.

Yu a povestit pentru pentru ziarele locale, unde a ajuns prima dată cunoscută povestea ei, că face acest lucru doar pentru a le da copiilor săi un exemplu. "Sunt foarte mulţi vecini care stau în cartier cu noi. Sunt foarte bogaţi şi am văzut cu ochii mei cum îşi risipesc averea pe droguri, băutură şi maşini scumpe. Unde este cumpătarea? Unde este modestia? Eu aşa vreau să îmi trăiesc viaţa", a declarat Yu,potrivit antena3.ro.

Mai mult, Yu le-a spus copiilor ei că dacă vor doar să moştenească averea şi nu vor muncii, ea va vinde toate apartamentele şi terenurile aflate în pro prietatea sa şi va dona toţi banii unor organizaţiii non profit.

Copii au ascultat de mama lor şi au urmat exemplul acestea: fiica lucrează pentru statul chinez iar fiul munceşte ca şofer.



Comentarii Facebook