Miercuri 24 Aprilie

Politistii, "ajutati" sa isi plateasca creditele: rate micsorate si "rarite" cu ajutorul Ministerului de Interne


Ministerul de Interne vrea sa renegocieze creditele pe care politistii din toata tara le au catre banci. Propunerea apartine chestorului principal de politie Petre Toba si a fost insusita de ministrul de Interne.

"Constantin Traian Igas a dispus astazi, 05.10.2010, intreprinderea unor demersuri urgente care sa vina in sprijinul politistilor ce au contractat imprumuturi bancare. In acest sens, sefii inspectoratelor judetene de politie vor lua legatura cu reprezentantii filialelor bancare, pentru a identifica solutii referitoare la reevaluarea costurilor totale ale creditelor, amanarea sau reducerea frecventei platilor (rate si dobanzi aferente creditului), ori reesalonarea sau refinantarea creditelor in raport cu veniturile actuale ale politistilor si in concordanta cu reglementarile interne ale bancilor", se arata intr-un comunicat al Ministerului Adrministratiei si Internelor.

Conducerea MAI asteapta pana in 8 octombrie rezultatele negocierilor dintre conducerile Inspectoratelor de Politie din toata tara si banci.

Comentarii Facebook