Pepe şi-a angajat bonă filipineză anchetată de Poliţie


Pepe s-a gândit că decât să angajeze o bonă româncă care ar putea deveni oricând aliata presei, una filipineză i-ar oferi discreţie maximă. Doar că filipineza pe care a angajat-o este anchetată pentru furt.

Pe numele bonei angajate de Pepe şi în care solistul şi-a pus toată încrederea, există, surpriză!, o plângere la Poliţia Snagov, făcută de o femeie care a dorit să-şi păstreze anonimatul, căci ancheta se află în plină desfăşurare. “Eu am angajat-o pe această bonă din Filipine, pe nume D.C.G.C., în septembrie anul trecut, printr-o agenţie de profil extrem de cunoscută. Am trei copii şi mi-am dorit o bonă care să stea cu ei 24 de ore din 24, căci eu şi soţul meu suntem foarte ocupaţi. Am fost mulţumită de ea, mai ales că nu era la prima tinereţe - are 38 de ani şi două fete mari. Însă după un an, pe data de 20 septembrie, bona a plecat pe furiş cu bijuteriile din casă! Am depus imediat plângere la Poliţie pe numele ei. La câteva zile, am aflat că filipineza a ajuns în casa lui Pepe. L-am sunat pe cântăreţ şi i-am spus să aibă grijă cu această bonă. Între timp, eu mi-am recuperat o parte din prejudicii, însă am dorit să fac public acest caz, deoarece aş vrea ca alţii să nu mai păţescă ce am păţit eu” a povestit  femeia păgubită, potrivit Realitatea.

Chair dacă a fost avertizat, Pepe nu vrea să renunţe la serviciile bonei filipineze căreia i-a impus condiţii foarte stricte:"Am o bonă din Filipine care are grijă de fiica mea. Are în jur de 40 de ani şi doi copii, însă ha b a r n - a m cum o c h e a - mă. E adevărat, m-a sunat o doamnă care m-a avertizat că bona mea i-a furat din casă. Nu o cunosc personal pe acea femeie, dar i-am spus că pe mine nu mă interesează ce i-a făcut ei. Eu i-am pus bonei nişte condiţii, iar ea le-a acceptat. Nu are cum să mă fure! Cât timp e angajată la mine, nu are zile libere, nu iese în oraş cu alte bone, iar banii îi trimit direct familiei ei, aşa cum şi-a dorit. Eu îi asigur casă şi masă şi îi mai dau bani în plus pentru liberele pe care ar trebui să i le acord. Bona nu are voie să iasă din curte sau să dea declaraţii în presă. Aşa că nu se pune problema să fure de la mine ceva. Mi-am dorit o bonă filipineză, pentru că ştie limba engleză şi vreau ca fiica mea să înveţe de mică o limbă străină".


Comentarii Facebook