Patru metode prin care puteți fuma legal, evitând legea anti-fumat

 

Legea anti-fumat îi va ține pe fumători la ușa oricărui local public, cele mai afectate fiind barurile. Legea va intra în vigoare în luna martie, iar de atunci se vor aplica amenzi dure. 

 

Un blogger susține că a identificat patru metode prin care fumatul să fie permis. Mihaiursu.ro s-a declarat din start contra fumatului în restaurante, în spitale, grădinițe, în școli, în sălile de concerte, la locul de muncă, în gări și peste tot pe acolo pe unde oamenii vin să mănânce, să rezolve o treabă sau să se caute de sănătate.

 

1. Members only. Barul să se declare club privat și să se intre numai pe invitație. Va fi important să se respecte normele de siguranță împotriva incendiilor.

 

2. Lock-in. În Marea Britanie, după o anumită oră intră în vigoare așa-numitul ”lock-in”. Barul se închide și nu mai intră nimeni, dar cei care se află înăuntru pot ieși. Locul nu mai e public, ci este destinat celor aflați în interior. 

 

3. Biserică. Putem constitui un nou cult religios, în care fumatul periodic să fie obligatoriu pentru intrarea în contact cu Atotputernicul. Pot adera numai persoane majore, iar regulile de acces pot fi similare celor de la punctul 1. Să începem liturghia…

 

4. Science! Barul se poate transforma într-un Centru pentru studierea fumatului, așa cum a existat cel puțin un precedent în UK. Patroana care a avut tupeul să le-o dea pe partea științifică fasciștilor de la ea din țară și-a dublat clientela instantaneu, iar autoritățile locale, în bigotismul lor, au cheltuit milioane de lire ca să îi închidă prăvălia.

Comentarii Facebook