Pasagerii unui avion Air France, rugaţi să facă chetă pentru alimentarea cu carburant

 

Avionul a decolat de la Paris miercuri seara şi avea ca destinaţie aeroportul din Beirut (Liban), dar, din cauza unui incident armat, căpitanul a decis să aterizeze la Amman, în Iordania.

Însă imediat şi-a dat seama că nu avea suficient combustibil pentru a ajunge la Amman, astfel că a fost nevoit să aterizeze la Damasc, unde au loc lupte între insurgenţi şi forţele subordonate regimului Bashar Al-Assad, scrie Mediafax.

La Damasc, echipajul nu a reuşit să utilizeze cardurile bancare pentru a plăti realimentarea cu combustibil pentru că Occidentul a impus sancţiuni financiare regimului Bashar Al-Assad. În această situaţie, piloţii i-au rugat pe cei 174 de pasageri să contribuie cu bani pentru alimentarea cu combustibil.

"Ne-au întrebat dacă putem contribui cu bani la realimentare. Au găsit o soluţie pentru a zbura spre Larnaca (Republica Cipru)", a declarat un pasager.

Avionul a ajuns în siguranţă în R.Cipru, dar Air France nu a precizat cum a fost soluţionată problema achitării carburantului.

Comentarii Facebook