OTV e in faliment!


OTV a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea SC Mamitzu Production SRL de declansare a procedurii de insolventa pentru televiziunea lui Dan Diaconescu.

Societatea Ocram Televiziune SRL detine licenta audiovizuala a televiziunii OTV. Actionarii Ocram Televiziune SRL sunt: Dan Diaconescu - asociat principal (80,1%) si GMG Media Box SA (19,9%). Actionarii GMG Media Box SA sunt: PSV Company SA - 99,996%, Enache Sorin si Druica Constantin - cu cate 0,002%. Actionarii PSV Company SA sunt: Elbahold Limited (Cipru) - 54,422728%, Asociatia salariatilor din SNP Petrom SA (25 asociati) - 25%, PSV Company SA - 10,010714% si actionari persoane fizice (8577) - 10,566558%. Actionar unic al Elbahold Limited (Cipru) este Berhill Limited (Cipru), al carei actionar unic este Luca Liviu, scrie Mediafax.

 

CNA: OTV mai poate emite pana la 28 septembrie 2012

 

De asemenea, instanta ordona ridicarea dreptului de administrare a debitoarei (n.red. OTV) si dispune incetarea mandatului administratorilor statutari ai debitoarei. Instanta a decis, totodata, sa desemneze provizoriu, pana la prima adunare a creditorilor, ca administrator judiciar pe ACSIS SOLV IPURL, cu o retributie lunara de 2.000 lei, exclusiv TVA, din averea debitoarei.

Postul de televiziune OTV a fost sanctionat zilele trecute de CNA cu cea mai dura penalizare posibila, ridicarea licentei din 28 septembrie 2012, pentru publicitate electorala la Partidul Poporului Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu mai detine insa o televiziune - Direct Digital TV (DDTV), putand-o folosi dupa ridicarea licentei OTV.

Comentarii Facebook