Ofițerii unui aeroport din Turcia, făcuți de râs de o fetiță de 9 ani FOTO


Un incident de toată jena a avut loc pe un aeroport din Turcia, când o fetiță de 9 ani din Țara Galilor a reușit să intre în țară cu un pașaport de jucărie, al cărui posesor era un unicorn.

Conform New York Daily News, parintii ei au ramas cu gurile cascate dupa ce au vazut cum fetita primeste stampila oficiala pe o imitatie de pasaport, pe care Emily il luase pentru unicornul ei din pluș, si care avea pe prima coperta un cap de urs auriu.

Incidentul a avut loc după ce mama fetiței, Nicky, i-a dat ofițerului turc pașaportul de jucărie din greșeală, fără ca niciunul dintre ei să observe ce se întâmplă.

După ce au trecut de punctul de control, părinții au fost uimiți să vadă că pe hârtie a fost aplicată știampila, deși pe aceasta se afla poza jucăriei de pluș.

"Nu am realizat ce s-a intamplat pana cand am vrut sa pun toate pasapoartele la un loc. Atunci am avut un moment de panica, dupa ce am vazut, crezand ca cineva o sa vina dupa noi sa faca scandal, insa nu s-a intamplat nimic. Pasaportul acela nici macar nu arata ca cel real - are un ursulet auriu pe coperta si are o marime complet diferita de al meu si al sotului, Allen. Culmea este ca granicerul turc a intrebat-o pe Emily cati ani are, fata i-a raspuns ca 9, dupa care i l-a stampilat." - povesteste mama fetei, Nicky Harris.

În pașaportul al cărui posesor este Lily Harris, un unicorn roz, este scris cu majuscule pe una dintre pagini titlul "AVENTURI DE CALATORIE".

"Fotografia de pe aceasta imitatie de pasaport nu era nici macar a lui Emily, era a unicornului si, ca sa fie tacamul complet, nici macar unicornul nu se afla cu noi in vacanta.. La inceput am facut haz de aceasta intamplare, insa dupa aceea ne-am dat seama cat de ingrijorator este pentru orice parinte, deoarece se vede cat de usor este sa iesi din tara cu copilul altcuiva.." - a mai spus Nicky Harris, mama fetitei.



Comentarii Facebook