Miercuri 24 Aprilie

Obama, ranit in timpul unui meci de baschet - FOTO

12 copci au fost necesare dupa ce presedintele amercian a primit un cot in gura in timpul unei partide de baschet cu prietenii.

 

Obama si prietenii care il vizitau cu ocazia sarbatorii de Thanksgiving au jucat o partida de baschet cinci contra cinci. Printre jucatori se aflau nepotul sau, Avery Robinson, secretarul educatiei Arne Duncan si asistentul presedintelui, Reggie Love.

 

Oficialii Casei Albe nu au precizat care dintre jucatori este cel care l-a accidentat pe Obama, ci doar au spus ca lovitura a survenit in timp ce jucatorul s-a rotit pentru a arunca la cos, iar Obama juca in aparare.

 

Presedintele SUA a parasit cladirea dupa 90 de minute, purtand un tricou si pantaloni de sport si tamponandu-si buza. Ulterior, in timpul sosirii festive a bradului de Craciun la Casa Alba, Obama a fost filmat prin geam tinandu-si o punga cu gheata la gura.

 

"Dupa  ce a fost neintentionat lovit de un jucator advers cu cotul in buza in timpul unui meci de baschet amical, presedintelui i-au fost aplicate 12 copci de catre unitatea medicala a Casei Albe" a declarat Robert Gibbs, secretarul de presa.

 

Numarul mare de copci, facute cu anestezie locala, se datoreaza dorintei medicilor ca rana sa lase urme cat mai putin vizibile. Presedintele american nu avea programate iesiri in public in acest week-end.

 

 

Comentarii Facebook