Miercuri 24 Aprilie

O tânără s-a dezbrăcat în centrul orașului și a făcut un experiment - VIDEO

 

O tânără britanică a stat în centrul Londrei în lenjerie intimă și i-a rugat pe trecători să îi deseneze inimioare cu markerul pe corp.

 

Jae West a suferit de o gravă tulburare de alimentație și acum vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la această problemă, scrie The Telegraph.

 

Stau aici pentru oricine s-a luptat vreodată cu o tulburare de alimentaţie sau care a avut probleme cu stima de sine, aşa ca mine... Pentru a încuraja acceptarea de sine, desenaţi-mi o inimă pe corp”, le-a explicat ea trecătorilor.

 

Experimentul a avut succesul scontat. ”Mă temeam că nimeni nu va vrea să deseneze inimi pe pielea mea şi că voi sta acolo, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, arătând ridicol”, a spus ea.

 

Dar, deodată, am simţit cum una dintre cariocile pe care le ţineam în mână a fost luată de cineva. Sentimentul pe care l-am avut atunci când carioca mi-a atins pielea a fost unul dintre cele mai copleşitaore, de uşurare, recunoştinţă şi dragoste  pe care le-am simţit vreodată. Am izbucnit în lacrimi”, a mărturisit tânăra.

Comentarii Facebook