O romanca isi expune fotografiile la Madrid

 

O romanca isi va expune fotografiile la Biblioteca Publica "Antonio Mingote" din Madrid gazduieste intre 1 si 30 aprilie 2012. Evenimentul este organizat in cadrul programului Biblioteca Abierta - Biblioteca Deschisa al Comunitatii Madrid.
 
Expozitia de fotografie "La magia de la Comunidad de Madrid" - "Magia Comunitatii Madrid" a romancei Arradiei von Drachstedt.

Diana Ciurtin s-a nascut in Romania in 1980 si este absolventa de filologie engleza. Actrita de teatru muzical si fosta ziarista, a studiat baletul si pianul. A intrat in lumea fotografiei profesioniste in 2008. In prezent coordoneaza un atelier de fotografie pentru tinerii din Madrid si organizeaza diferite expozitii pentru artisti romani.

Aceasta a mai expus in diferite locatii din Madrid, fotografiile ei fiind apreciate de catre iubitorii de arta. Arradia vrea sa arate prin aceasta expozitie ca toate micile detalii din viata de zi cu zi sunt importante si ca nu exista nici o limita pentru nimic. Considera ca arta este singura cale spre divinitate si este oricum unica religie pe care ea o practica.

Comentarii Facebook