O dansatoare a Loredanei Groza a murit la 16 ani, din caza unei erori medicale URIAȘE

 

Una dintre dansatoarele din trupa Loredanei Groza, Alexandra Olteanu, alintată Lexi, a murit, vineri, din cauza meningitei. Medicii o diagnosticaseră inițial cu otită.

 

Tânăra de 16 ani a fost internată în 20 august când, conform mamei sale, la Institutul ORL ”Dr. D. Hociotă” din Bucureşti. ”Începuse să o doară capul. Am fost cu ea la institutul din Panduri şi a fost diagnosticată cu otită. Am tratat-o pentru această afecţiune timp de o săptămână. A fost văzută de trei ori de doctorul de urechi care ne-a spus pe 26 august că putem să întrerupem tratamentul cu antibiotice”, a spus Cristina Olteanu, mama Alexandrei, conform evz.ro.

 

Tânăra a reclamat dureri mari de cap și avea febră 39 de grade. În 28 august a fost dusă la Institutul ”Matei Balş”. Doctoriţa de gardă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, nu a considerat că fata suferă de meningită, deși părinții bănuiau acest lucru. Alexandra a fost trimisă acasă.

 

În 30 august a fost dusă de urgenţă la spitalul ”Grigore Alexandrescu”, unde a fost diagnosticată cu meningită, iar apoi înapoi la ”Matei Balş”. 

 

După câteva ore de la internare însă adolescenta a intrat în comă.

Comentarii Facebook