Dezvăluiri spectaculoase despre un celebru actor: Era un drogat cronic


Scriitorul Marc Eliot, autorul biografiei ”Nicholson” a declarat că actorul erau un consumator cronic de LSD, Marijuana și cocaină în prima parte a carierei.

Potrivit unor pasaje din această biografie, publicate în tabloidele The National Enquirer şi Radar Online, Jack Nicholson a început să consume droguri luând LSD în prima parte a anilor '60. Viitorul star al cinema-ului american se droga, totodată, cu cocaină şi marijuana, informează Mediafax.

"Experienţele pe care Jack le-a avut cu drogurile i-au schimbat viaţa. El credea, după ce a consumat droguri pentru prima dată, că a văzut chipul lui Dumnezeu", spune Marc Eliot.

Scriitorul susține că Nicholson a scris scenariul filmului cult "The Triop" (1967) în timp ce se afla "sub influenţa LSD-ului" şi că "se droga cu regularitate" în timp ce a scris scenariul comediei psihedelice "Head" (1968).

Eliot a mai precizat că starul s-a întâlnit și cu o serie de potenţiali investitori pentru filmul "Easy Rider", Peter Fonda şi Dennis Hopper, oferindu-le "câte un joint".

Drogurile reprezentau o prezenţă constantă pe platourile de filmare pentru "Easy Rider", potrivit actorilor implicaţi în producţia acestui film.

Jack Nicholson a şi recunoscut la un moment dat faptul că este consumator de droguri: "Fiind drogat, a fost un fapt care m-a ajutat din punct de vedere creativ să scriu acele scenarii. E mai uşor să te distrezi singur din punct de vedere mintal".

Comentarii Facebook