O batrana de 71 de ani a pierdut 1.400 de euro la alba-neagra

O femeie in varsta de 71 de ani a pierdut 1.400 de euro la "alba-neagra", intr-o bezinarie de langa punctul de trecere a frontierei de la Nadlac.

Potrivit politistilor, femeia este originara din Focsani si se intorcea din Italia. Luni, cand a ajuns in vama de la Nadlac, autocarul in care se gasea a oprit intr-o benzinarie si la coborare pasagerii au fost acostati de o femeie care a spus ca a castigat 100 de euro la "alba neagra". Focsaneanca s-a prins in joc si a pus pe masa 1.400 de euro, pe care i-a pierdut in cateva secunde, dupa care cei trei barbati care au "regizat" inselaciunea au disparut.

Ei au fost retinuti de politisti din Nadlac, dar asupra lor s-a mai gasit suma de 300 de euro. Ei fac parte din gruparea condusa de Adrian Arvai.

 

Femeia folosita drept "momeala" nu a fost gasita, dar conform politistilor ea este mama unui dintre cei care au condus "operatiunea" din benzinarie. Potrivit ziarului Actualitati Arad, cei trei sunt cercetati pentru furt si practicarea de jocuri de noroc in spatii neamenajate.

 

Foto: virtualarad.net

Comentarii Facebook