Luni 30 Martie

O adolescentă a fost dată jos din autobuz dintr-un motiv incredibil

 

O adolescentă a fost dată jos forțat din autobuz, deși avea bilet perfect valabil. Tânăra de 15 ani s-a justificat, dar nimeni nu a crezut-o.

 

Zahra Sadiq, din Birmingham, și-a cumpărat bilet cu reducere pentru elevi. Când a urcat în autobuz, șoferiţa i-a spus că tichetul nu e valabil, pentru că ea "nu mai este un copil". Cum a tras această "concluzie"? Zahra era "prea machiată", scrie The Mirror, citat de realitatea.net.

 

”Când i-am arătat biletul şoferiţei autobuzului nu mi-am imaginat că ar fi vreo problemă. M-a întrebat câţi ani am, i-am răspuns, apoi mi-a zis să cobor din autobuz”, a povestit adolescenta.

 

”Şoferiţa a refuzat pur şi simplu să creadă că am doar 15 ani. Mi-a spus 'uită-te la tine, cu tot machiajul acela pe faţă... tu nu ai 15 ani'”, a adăugat ea.

 

Fata a fost amendată cu 35 de lire și a fost dată jos din autobuz. ”Toată lumea se uita la mine, m-am simţit foarte prost. Ea îmi tot punea întrebări şi era foarte agresivă, mă intimida. Am fost pusă la colţ şi mi s-au spus tot felul de lucruri în faţă”, a mai recunoscut Zahra.

Comentarii Facebook