Noul ministru al Educatiei este impotriva camerelor video la BAC


Noul ministru al Educatiei, Ioan Mang, a criticat rezultatele slabe de la BAC -ul 2011, dar si pe ministrul Educatiei, spunand ca nu este nevoie de introducerea sistemului de supraveghere video.

Declaratia a fost facuta dupa rezultatele dezastruoase de la BAC-ul 2011, cand rata de promovabilitate a fost de sub 50%.

"In fata unor astfel de rezultate, minima decenta l-ar fi obligat pe oricare ministru responsabil sa incerce sa explice cum s-a ajuns la aceasta situatie. Actualul ministru al educatiei, Daniel Petru Funeriu a preferat insa o cu totul si cu totul alta atitudine. Adoptand un ton triumfalist, el incearca sa-si faca un titlu de glorie din performanta scolara redusa, improscand cu noroi atat cadrele didactice, cat si elevii care au sustinut examenul", a spus atunci Ioan Mang, criticand introducerea camerelor video, conform oradeapress.ro.

"Cred insa ca in cazul ministrului Funeriu, care isi asuma decizii majore fara nicio consultare cu partenerii sociali si factorii de decizie din Parlamentul Romaniei, responsabilitatea ii revine in totalitate si pe cale de consecinta, ar trebui sa-si dea demisia de onoare", a mai spus atunci noul ministru desemnat al Educatiei.

 

Senatorul Ioan Mang, nominalizat la Educatie, in locul Corinei Dumitrescu, care a mintit in CV ca a studiat la Stanford

Comentarii Facebook