Miercuri 24 Aprilie

Noul Guvern va fi prezentat în ziua "Apocalipsei"


România ar putea avea un nou Guvern, vineri, 21 decembrie, data care ar urma să aducă și ”sfârşitul lumii”.

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, luni, că joi la prânz va fi pregătit cu structura noului Cabinet, astfel încât joi-după-amiază candidaţii de miniştri să poată fi audiaţi de comisiile parlamentare, iar vineri dimineaţă Guvernul să poată veni în Parlament pentru votul de învestitură.

"Azi s-a făcut desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru, conform voinţei exprimate de electoratul român. Miercuri seara se pot alege structurile noului Parlament. Joi la prânz eu sunt pregătit cu structura Guvernului, candidaţii la funcţia de miniştri şi programul de guvernare - îl trimit la Parlament, astfel încât joi după-amiază pot fi audiaţi oricât de târziu miniştrii. Vineri dimineaţă avem votul în Parlament", a spus Ponta, potrivit Realitatea.

Ponta a mai precizat că noul Executiv va depune jurământul vineri la prânz, pe 21 decembrie, pentru ca sâmbătă să poată fi convocată prima şedinţă de Guvern.

"Dacă votul în Parlament este favorabil, vineri la prânz depunem jurământul, iar sâmbătă avem prima şedinţă de Guvern ca să ne apucăm din nou de treabă", a mai spus Ponta.

Comentarii Facebook