Noile tarife la trenuri au intrat in vigoare! Vezi preturile



Noile tarife ale calatoriilor cu trenul intra in vigoare de astazi si vor fi valabile pana in 8 decembrie 2012. Se schima denimirile si rangurile trenurilor in calatorii Intercity (IC), InterRegio (IR) si Regio (R).

Categoriile Intercity si InterRegio sunt fostele trenuri Personal, a carui pret va ramane la fel, iar la Regio se va aplica un tarif intre trenurile Rapid si Accelerat, cu aproximativ 22 la suta mai putin decat la Rapid si cu aproximativ 12 la suta mai mare decat cel de la Accelerat.

In noul plan de mers 2011-2012 vor circula 70 de trenuri internationale, din care 40 InterRegio, patru Intercity si 26 Regio,  precum si 1.336 de trenuri In trafic local, 28 fiind Intercity, 198 InterRegio si 1.110 Regio, conform Mediafax.

Din 11 decembrie vor fi noi legaturi directe cu trenuri InterRegio, intre Bucuresti si Bistri?a, Bucuresti si Targu Mures, Bucuresti si Sibiu, Craiova si Brasov, Brasov si Sibiu, Bucuresti si Timisoara, Satu Mare si Constanta, Constanta si Brasov.

Prin tariful pentru InterRegio, abonamentele emise la trenurile Rapid vor scadea cu o suma Intre 40 si 140 de lei pe abonament, iar cele de la trenurile Accelerat vor creste In medie cu 10 lei pe abonament. Se introduce de asemenea un procent de fidelitate, pentru calatoria cu mai multe trenuri apartinand CFR Calatori. Astfel, este vorba de reduceri de 10 la suta pentru doua trenuri, 15 la suta pentru trei trenuri, 20 la suta pentru patru trenuri, procentele fiind aplicate la biletele Intregi adult si 50 la suta reducere pentru copii.

Comentarii Facebook