Noi dezvaluiri despre moartea Madalinei Manole!. La cateva ore dupa deces, telefonul ei a fost folosit


Telefonul Madalinei Manole ar fi fost folosit la cateva ore de la deces, anunta tatal artistei. .

Ioan Manole a dezvaluit in ziarul "ring" faptul ca desfasuratorul telefonic al ultimelor zile din viata Madalinei arata ca de pe telefonul artistei s-au dat doua telefoane dupa moartea acesteia.

"Este telefonul pe care procuratura spune ca a gasit acele mesaje, iar eu demonstrez ca procurorii nu l-au luat, nu au ridicat telefonul, pentru ca pe 14 iulie 2010, la ora 6.44, exista o convorbire de 32 de secunde de pe acest numar, or, la acea ora, fata mea era moarta. Pe desfasurator scrie si catre ce numar de telefon este, dar n-am aflat cui ii apartine. Mai e un apel si la ora 9.03, in aceeasi zi. (...) Puiu a zis ca la miezul notii au mancat, au baut, s-au dus in dormitor si au facut dragoste. Cat a facut, cat a tinut si cum de ea a coborat de langa el, a mers la parter si a dat aceste SMS-uri? Mai sunt apeluri efectuate dupa moartea Madalinei, asta inseamna ca procurorii au luat telefoanele si le-au folosit sau nu le-au luat si au mai incercat (n.r. - alte persoane din casa) ceva?!", a declarat Ion Manole.

Tatal artistei sustine ca Madalina mai avea doua telefone in alte retele, dar anchetatorii nu au studiat desfasuratoarele respective.

Comentarii Facebook