Nae Lăzărescu a scris o carte cu toate secretele ”murdare” din showbiz-ul românesc: ”Am văzut mult prea multe”


Regretatul actor Nae Lăzărescu, care s-a stins din viată joi, la vârsta de 72 de ani, a mărturisit în trecut că lucrează la o carte ce conține informații ascunse despre viața marilor actori din teatrul românesc.

În urmă cu un an, actorul a dezvăluit că a pregătit un roman despre intâmplările din spatele culiselor, care va da lumea showbiz-ului peste cap. Romanul va trebui acum dat unei edituri de către soția lui Lăzărescu, pentru a-i onora ultima dorință.

"Mark Twin are un roman care se numeşte «Vorbesc din mormânt» şi e publicat după moartea lui de către soţia sa. Un roman în care face praf marile familii americane, spune tot ce nu i s-a dat voie să spună în timpul vieţii. Şi al meu e scris deja. Se numeşte «Prinde orbul, scoate- i ochii». Or să apară nişte lucruri clare despre aventurile amoroase cu primii secretari şi altele ale unor mari doamne ale teatrului românesc. Am trăit prea mult şi am văzut mult prea multe, iar în teatru se aude. Se aude orice", mărturisea Nae Lăzărescu într-un interviu pentru Libertatea.

Comentarii Facebook