Monica Columbeanu sustine ca a fost lovita de angajatii de la Izvorani!


Monica Columbeanu a depus sambata noaptea o plangere la politie impotriva sotului ei pentru talharie. Ea s-a dus si la IML, pentru un certificat medico-legal, deoarece sustine ca angajatii de la Izvorani au lovit-o.
 
"Monica Columbeanu a suferit astazi o serie de leziuni si alte acte de violenta. Loviturile i le-a cauzat angajatii domnului Columbeanu, la instigarea acestuia au bruscat-o, acte de violenta verbala si fizica, sunt mai multe escoliatii la nivelul pieptului", a declarat avocatul Ionut Dojan, citat de stirileprotv.ro.

Medicul legist a trimis-o la Spitalul Floreasca pentru efectuarea unor radiografii.

"Echilibrata hemodinamic si respirator fara a prezenta un risc, avea traumatisme minore la nivelul bratelor si antebratelor, cu echimoze locale", a spus doctorul Bogdan Matei.

Monica nu a dat nicio declaratie, dar avocatii manechinului au afirmat ca Irinel Columbeanu incearca sa o atrage de partea sa pe micuta Irina.

"In urmatoarele 10 zile o sa aiba loc o evaluare psihologica si probabil sa stea sub influenta tatalui pentru a determina un anumit rezultat al acestor anchete psihologice", a mai spus avocatul Ionut Dojan.

Irinel Columbeanu a declarat la randul lui ca angajatii i-au spus ce s-a intamplat, dar ca nu are de ce sa se teama.

"Lucrurile pe care le-a mai lasat in vila, 78 de cd - uri, niste carti despre sex si alte lucruri pe care le-au gasit oamenii mei au fost ambalate in niste saci si o asteapta de miercuri seara, i-am facut si o notificare printr-un executor judecatoresc", a transmis Irinel Columbeanu.

"Din ce mi-au povestit oamenii mei a venit foarte nervoasa, a facut un circ si o tiganie si am auzit ca la plecare dupa aceasta scena de circ ieftin a lasat o punga pentru copil", a mai spus Columbeanu.

"In situatia actuala cel mai bine ar fi sa chem un preot specialist in exorcizari, dar din pacate nu e o gluma ce se intampla, si in stilul asta nu stiu unde o sa ajungem", a adaugat omul de afaceri.

Divortul celor doi va incepe pe 21 martie, dar pana atunci Irina, fetita lor, va sta in custodia lui Irinel Columbeanu.

Comentarii Facebook