Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu: Rezultatele la Bacalaureat sunt oglinda societatii

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat ca rezultatele inregistrate la examenul de Bacalaureat sunt o oglinda a societatii romanesti.

 

Ministrul a spus ca natiunea trebuie sa aleaga daca va merge pe mana celor onesti sau pe smecherii. "Rezultatele de la bacalaureatul din acest an ne-au aratat ca Romania este la rascruce. Natiunea trebuie sa aleaga daca merge pe mana celor onesti sau daca incurajeaza smecheria sau superficialitatea. Am demonstrat prin fapte ca angajamentul nostru este sa schimbam Romania. Vrem o Romanie sigura pe ea. A venit momentul sa schimbam Romania, sa schimbam atitudini, a venit momentul sa schimbam comportamentul, sa schimbam mentalitati fundamentate in 20 de ani de interese obscure in educatie", a declarat Daniel Funeriu, potrivit realitatea.net.

 

El i-a felicitat pe cei 65 de elevi care au luat nota 10 la bacalaureat si a anuntat ca acestia vor fi premiati de Ministerul Educatiei. Daniel Funeriu a spus ca pentru prima data societatea stie ca diploma de bacalaureat are o valoare castigata prin munca.

 

La nivel national, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat a fost de 44,47%.

Comentarii Facebook