Mihai Razvan Ungureanu, noul premier desemnat in locul lui Emil Boc

 

Presedintele Traian Basescu l-a nominalizat pe seful SIE, Mihai razvan Ungureanu, pentru functia de premier, in locul lui Emil Boc, care si-a dat demisia.

 

"Domnul Ungureanu poate sa inceapa sa demneze ministrii inca de marti. Noul Guvern trebuie sa continue activitatea celuilalt si sa se axeze pe cresterea economica. Prioritatea numarul unu al noului guvern este efortul de a restabili treptat nivelul de trai al romanilor, care au suportat greu factura proceselor de reechilibrare macro-economica a tarii", a spus presedintele Traian Basescu.

 

Seful statului a mai spus ca "acest lucru nu se va putea face decat dupa datele celui de-al treilea trimestru al anului".

 

O alta prioritate a noului guvern este lupta impotruva coruptiei si cresterea absorbtiei de fonduri europene. "Nu as incheia inainte de a-i multumi premierului demisionar Emil Boc, pentru devotamentul pe care l-a avut in serviciul public. Nu spune nimeni ca a fost un premier perfect, dar nu poate nimeni sa spuna ca nu a facut tot ceea ce a putut pentru a scoate Romania din criza economica. A lasat o Romanie pregatita sa faca fata unui nou, eventual, val de criza la nivel European. Ii multumesc in mod public", a mai spus Traian Basescu.

Comentarii Facebook