Mihaela Rădulescu a fost înșelată de un bărbat pe internet: Mi-a cerut bani și i-am dat


Mihaela Rădulescu a povestit cum a fost înșelată pe Facebook de către un bărbat pe care îl avea în lista de prieteni.


Un bărbat din lista de prieteni de pe Facebook a realizatoarei TV a împânzit rețeaua de socializare cu zvonuri despre o presupusă relație cu ea și chiar a luat bani de la ea.

"Individul care si-a permis sa faca afirmatii bolnave despre mine, care a facut avansuri sexuale unora dintre voi, care v-a cerut bani imprumut si care mi-a cerut si mie si i-am si dat, crezand ca o idioata ca are o problema reala, se numeste Daniel V Constantin.

Incepand din acest moment, nu se mai afla in lista mea de prieteni. Daca cineva va mai pune in astfel de situatii, daca cineva de aici va mai cere bani sau alte servicii, va rog sa ma tineti la curent, nu vreau ca aceste ciudatenii sa se petreaca pe paginile mele, in numele meu si cu"girul" meu. Sper ca cele care i-au dat bani sa si-i poata recupera, eu nu mai vreau sa mai am de-a face cu un astfel de personaj si voi considera acei bani singura pierdere din povestea asta.

Iar daca vreun alt barbat de aici indrazneste sa mai bata campii despre vreo asa-zisa relatie cu mine, va rog sa-l dati pe mana mea urgent si public. Astfel de indivizi trebuie sa traiasca in lumea lor, nu printre oamenii frumosi si buni. Reject total. Imi pare rau ca nu-l pot da si pe mana Politiei, dar e o lucrare mai complicata si n-am timp de pierdut. Va rog sa aveti mare atentie mai departe. Si va rog sa ma trageti si pe mine de maneca, atunci cand ma mai vedeti credula si fraiera", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook