Mesajul disperat al Gabrielei Firea. Spune că primește amenințări, e urmărită în trafic și îi sunt ascultate telefoanele


Deși a ajuns primarul general al Capitalei doar de câteva luni, Gabriela Firea spune că deja se simte în pericol.

Astfel, Firea a declarat, duminică seară, la uin post de televiziune, căa primit ameninţări pe e-mail sau pe reţelele de socializare, că este urmărită în trafic şi că îi sunt ascultate telefoanele, ea susţinând că a deranjat "grupurile de interese care ani de zile au câştigat zeci de milioane de euro din contractele cu Primăria Generală".

Declaraţiile mele au deranjat foarte mult. Declaraţiile ca declaraţiile, dar faptele mele de la Primăria Capitalei au deranjat grupurile de interese care ani de zile au câştigat milioane, zeci de milioane de euro, în urma contractelor pe care le-au semnat cu Primăria Generală a Capitalei, contracte care acum, în mod evident, sunt puse în pericol, pentru că nu intenţionez să fac rabat, nu intenţionez să fac compromisuri şi să perpetuez acest stil de a face risipă din banii publici şi de a toca acel aproape un miliard de euro - banii bucureştenilor - pentru afaceri care nu se simt în creşterea calităţii vieţii bucureştenilor”, a afirmat primarul Capitalei, potrivit realitatea.net.

De asemenea, ea a spus că a constatat că de câte ori solicita informaţii despre un contract în derulare, la câteva zile simţea maşini care o urmăreau în trafic, susţinând că a primit ameninţări pe e-mail şi pe reţelele de socializare, pe contul privat.

Am primit sugestii din partea unor persoane aşa-zis binevoitoare care îmi transmiteau să o las mai moale că sunt anumite afaceri care trebuie să continue chiar dacă ele nu aduc plus valoare”, a menţionat Firea.

Comentarii Facebook