Mesajul dintr-o biserica romaneasca a starnit furia comunitatilor de pe Facebook VEZI MESAJUL

 

O poza pe care era scris un mesaj de advertisment cu privire la lumanarile folosite de credinciosi, a starnit controverse in randul utilizatorilor de Facebook.

Potrivit afisului, daca enoriasii folosesc in biserica alte lumanari decat cele comercializate in pangar, vor fi amendati cu "5.000 de lei noi". Avertismentul a fost afisat de Episcopia Sloboziei si Calarasilor, informeaza Pro TV.

Intrebarea tuturor credinciosilor este "de cand Biserica da amenzi?"

"ATENTIE! Conform prevederilor permanentei Sfintei Episcopii a Sloboziei si Calarasilor folosirea in Sfanta Biserica a altor lumanari decat cele comercializate la Pangar este INTERZISA! Si pedepsita cu amenda de 5.000 lei noi.", este textul ce apare pe afis.

La fel ca toate fotografiile care circula pe internet, si aceasta ar putea fi o farsa, o gluma nereusita, sau un atac la adresa cuiva. Insa daca ea este reala si exista in Romania o episcopie care impune un anumit tip de lumanari sub amenintarea unor amenzi incredibile, atunci probabil ca institutia numita Biserica Ortodoxa Romana va explica incidentul.

 

 

 

Comentarii Facebook