Mediafax Group lansează Go Listen, prima aplicaţie Android care le citeşte utilizatorilor ştirile



Mediafax Group, compania care furnizează cel mai diversificat conţinut media din România, a lansat aplicaţia GoListen, prima aplicaţie Android care le citeşte utilizatorilor ştirile de pe internet.

 În prezent, sunt peste 2 milioane de aplicaţii disponibile pe piaţă, iar numărul de download-uri creşte exponenţial de la lună la lună. Ritmul de dezvoltare a tehnologiei pare cu atât mai spectaculos cu cât, în trecut, oamenii se întreceau în diverse speculaţii privind nivelul pe care îl va atinge progresul tehnologic în anii 2000.

Una dintre viziunile lor este subiectul unui viral care circulă pe internet de câteva zile: http://www.tare.ro/daptonerecords/5345495-senzational-telefonul-mobil-anticipat-de-romani-in-anii-60.

Inovaţia anticipată în acest clip a fost transformată în realitate de Mediafax Group, prin lansarea aplicaţiei GoListen, care le citeşte utilizatorilor ştirile, oriunde s-ar afla. Astfel, aceştia economisesc timp şi află rapid ultimele noutăţi din toate domeniile. În maşină, prin simpla conectare a telefonului la sistemul audio, prin Bluetooth sau prin cablu, utilizatorii nu vor mai simţi că pierd timpul în trafic.

Aplicaţia se deosebeşte semnificativ de un simplu post de radio, prin faptul că le oferă utilizatorilor şansa de a face singuri selecţia ştirilor pe care vor să le audă, de pe cele mai bune site-uri de ştiri generale, economie, sport şi monden.

Comentarii Facebook