McDonalds explică de ce nu PUTREZESC HAMBURGERII

 

McDonald's a rugat un expert în alimentație să explice de ce nu putrezesc hamburgerii, ca urmare a unei întrebări adresate de o clientă din Canada. 

 

În rândul clienților McDonald's s-a împământenit ideea că hamburgerii nu putrezesc pentru că sunt folosite substanțe chimice, scrie Business Insider. 

 

Dr. Keith Warriner susține că: ”Au existat până acum mai multe filme şi fotografii care arătau că hamburgerii McDonald's nu putrezesc deoarece sunt plini de conservanţi. Realitatea este că hamburgerii McDonald's şi cartofii prăjiţi nu putrezesc în anumite condiţii”. 

 

Acesta a mai spus că hamburgerii putrezesc dacă e umezeală și căldură. ”Dacă îndepărtăm unul dintre aceste elemente, microbii nu se dezvoltă şi nu strică mâncarea”, a explicat Warriner. 

 

Hamburgerii şi cartofii prăjiţi se usucă, dacă sunt lăsați la temperatura camerei. ”Puteţi să-l înveliţi într-o folie sau să-l ţineţi într-un mediu bogat în umezeală, cum ar fi baia. Veţi obţine acelaşi rezultat şi cu un sandviş făcut acasă, cu condiţia ca acesta să aibă acelaşi nivel de umiditate ca un hambuger”, a mai spus Warriner. 

 

Mancarea McDonald's este "nemuritoare". Cum arata la 4 ani de la cumparare! EXPERIMENT VIDEO

Comentarii Facebook