Mazare, despre Alin Tise, seful CJ Cluj care a amenintat un jurnalist ca il calca cu masina: "L-au lasat nervii!" VIDEO


Scandalul declansat de site -ul Stiri de Cluj, care a dezvaluit faptul ca Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a amenintat un jurnalist ca il calca cu masina, a fost dezbatut la Antena 3.

Alin Tise a refuzat sa intre in direct, asa cum a facut-o si la emisiunea Stiri de Cluj LIVE, de joi seara. Cu toate acestea, vineri dupa-amiaza a mers la Realitatea Cluj unde a vorbit de unul singur despre acest caz.

In emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 3, Victor Ciutacu a vorbit despre acest caz cu Radu Mazare, primarul orasului Constanta, si blogerul clujean, Liviu Alexa.

 

Alin Tise, finul lui Boc, ameninta un jurnalist ca il calca cu masina VIDEO EXCLUSIV

 

Edilul din Constanta a ascultat inregistrarea in care Alin Tise a amenintat un jurnalist ca il calca cu masina si apoi a tras o concluzie: "Initial voiam sa nu comentez ce se intampla la Cluj, dar eu il inteleg pe domnul presedinte de Consiliu Judetean. Ei (n.red. PDL) sunt disperati de ce se intampla in tara. Tu stii prin ce zile de teama si de frica trec acum. Este exact ceea ce spuneam inainte. Nu l-ai vazut ce ton nevrotic avea, disperat. Oamenii reactioneaza diferit in aceleasi situatii de presiune. Unu poate sa duca si altul nu poate sa duca. L-au lasat nervii si nu e singurul".

Stiri de Cluj ii adreseaza o noua invitatie presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, sa participe invitat la emisiunea din Stiri de Cluj LIVE din 26 ianuarie, de la ora 19.00, pentru a dezbate acest caz impreuna cu cei implicati.

Comentarii Facebook