Mărturisire șocantă a unui celebru rocker: ”Sunt pedofil”



Celebrul rocker Ian Watkins, solistul trupei Lostprophets, și-a recunoscut vina într-un proces în care este acuzat de pedofilie.

Cântărețul de 36 de ani din Pontrupridd și alte două femei au fost implicați într-un proces la Cardiff Crown Court. Watkins a pledat vinovat la acuzația de pedofilie și tentativă de viol asupra unui minor sub 13 ani, însă nu li la acuzația de viol, informează BBC News.

Artistul era așteptat lka tribunal în data de 25 noiembrie, încă cum acesta și-a recunoscut deja vina se așteaptă direct sentința, care va fi dată în 18 decembrie.

Ian Watkins a fost solistul celebrei trupe rock numită Lostprophets. El și-a acceptat vina și a recunoscut faptele de pedofilie”, a spus procuroarea care se ocupă de caz.

Polițiștii au găsit un număr mare de materiale pornografice cu minori în mai multe laptop-uri și smartphone-uri deținute de artist. Mai multe dovezi au fost adunate din SMS-urile schimbate între Watkins și cele două femei implicate în proces alături de el. Femeile își abuzau sexual proprii copii și apoi îi dădeau lui Ian Watkins pentru a-i abuza.

Comentarii Facebook