Madalina Manole ar fi murit cu o zi inainte


Ion Manole, tatal artistei care s-a sinucis in dimineata zilei de 14 iulie 2010, lanseaza o ipoteza soc: Madalina Manole ar fi murit cu o zi inainte.

Speculatiile au aparut dupa ce Petru Mircea, fostul sot al artistei, a anuntat ca face parastasul de un an pe 13 iulie, cu o zi inainte de implinirea unui an de la moartea Madalinei.

"Vedeti ce se spune in raportul medico-legal: ca moartea Madalinei putea surveni pe 14 iulie. Asta inseamna ca putea surveni si pe 13, la 23.59! Sau doar cu cateva minute inainte de ora zero. Si atunci, facem legatura: de ce el 'serbeaza' neaparat miercuri?! isi da seama ce-a facut si, in fata lui Dumnezeu, vrea sa-si spele pacatele: o face miercuri (azi – n.r.) pentru ca, pe 13 iulie 2010, noaptea, s-a intamplat ce s-a intamplat. Dupa care a avut tot timpul pana sa cheme Salvarea, sa dea sms-urile acelea de la ora 2.32. (...) si, daca Parchetul lua telefonul si-l amprenta, vedea. Eu asta am demonstrat: ca aparatul nu s-a ridicat, nu s-a amprentat, iar el a mai avut timp sa dea doua telefoane", a spus Ion Manole, citat de ziarulring.ro.

Procurorii nu au elucidat inca unele mistere din jurul mortii Madalinei Manole. Si anume, ce s-a intamplat in noaptea de 13 iulie 2010, din momentul iesirii din Metro Baneasa de la ora 22.49, 13 iulie 2010 si pana cand prima salvare a ajuns la casa artistei, la ora 5.45, in 14 iulie 2010.

Petru Mircea ar urma sa faca parastasul de un an la mormantul artistei.

Comentarii Facebook