Lovitură BOMBĂ din partea RCS&RDS. Se pregătesc să lanseze serviciul de distrivuire TV online



Compania RCS&RDS a solicitat înregistrarea mărcii "Digi Online" şi are de gând să lanseze un serviciu de distribuție online a televiziunilor.

RCS&RDS a solicitat înregistrarea mărcii ”Digi online” la OSIM în data de 12 noiembrie, cu două forme de reproducere grafică, pentru clasele "Telecomunicaţii", "Publicitate" şi "Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale".

Surse din industria media au declarat, pentru MEDIAFAX, că RCS&RDS plănuieşte să se lanseze în distribuţia online de televiziuni, acesta fiind singurul serviciu care-i lipseşte din portofoliu.

Compania nu a depus până acum documentaţia pentru obţinerea unui aviz în baza căruia va putea lansa acest serviciu la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Conform articolului 74 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, "(1) Retransmisia de servicii de programe de către distribuitorii de servicii se va face numai pe baza avizului eliberat de Consiliu. (2) Pentru obţinerea avizului distribuitorii au obligaţia de a comunica Consiliului structura ofertei de servicii de programe retransmise".

Pe 1 octombrie, RCS&RDS a înregistrat domeniul digi-online.ro.

Comentarii Facebook