Liberalii cer ”capul” lui Ludovic Orban, după referendumul la care şeful partidului a votat ”Da”

 

Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista l-au atacat pe președintele PNL, într-un mesaj comun postat pe Facebook. 

 

Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”, scriu aceștia pe Facebook.

 

Nemulțurile din PNL ard mocnit de o vreme în partid, în principal din cauza faptului că membrii nu sunt consultaţi.

 

Într-o declarație publică făcută după ora 21.00, Ludovic Orban a spus că eșecul Referendumului trebuie decontat de PSD. 

 

Tentativa lui Liviu Dragnea şi a PSD de a confisa politic această temă a determinat milioane de români să nu vină la vot şi să dea în acest fel vot de blam lui Liviu Dragnea şi către partidele de guvernământ. Practic, Liviu Dragnea a furat cetăţenilor care au semnat iniâiativa de revizuire a Constituţie, a confiscat această temă, a compromis-o, pentru că pe tot ce pune mâna Liviu Dragnea se ofileşte, se compromite şi este aruncat în derizoriu orice”, a spus Ludovic Orban.

 

Organizarea referendumului a fost extrem de proasă. Nu a existat niciun fel de campanie de informare din partea Guvernului. Pacă acest fapt Guvern şi-a dorit ca interesul pentru acest referendum să fie cât mai mic”, a adăugat Orban.

Comentarii Facebook