Lady Gaga a fost dată în judecată de un fabricant de păpuși


Artista americană, Lady Gaga, a fost dată în judecată de către un fabricant de păpuși cu pretextul că ar fi amânat lansarea unei păpuși creată după imaginea ei.

 

Cântăreaţa americană a fost acuzată de compania MGA Entertainment că a cerut în mod nejustificat scoaterea unui cip vocal dintr-o păpuşă care îi seamănă, ceea ce înseamnă că mult aşteptata lansare pe piaţă a păpuşii respective.


Se presupune că Lady Gaga ar dori amânarea păpușii, care trebuia să iasă pe piață în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a aștepta apariția noului ei album și a unui nou parfum în 2013.

 

Potrivit New York Daily News, reprezentanţii MGA Entertainment au spus că artista americană şi managerii ei "au decis amănări deliberate pe plan internaţional" pentru această păpuşă, despre care se spune că Lady Gaga şi-o doreşte cu un cap detaşabil şi un chip de fotomodel, informează mediafax.ro.



Compania MGA Entertainment a cerut despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari și dreptul de a distribui păpușa Lady Gaga în forma ei actuală.

Comentarii Facebook