Miercuri 24 Aprilie

La un curs anticorupție, un primar a furat peria de curățat pantofi din holul hotelului - VIDEO

 

Primarul comunei Mihăeşti – Vâlcea, Constantin Bărzăgeanu (PNL), a fost surprins de camerele de supraveghere când fura peria de curățat pantofi din holul hotelului.

 

Cursul a avut loc la Băile Felix, iar primarul a fost captivat de peria electrică de curățat pantofii din holul hotelului în care era cazat.

 

Aventura primarului vâlcean și a periei de curățat pantofi nu a fost cunoscută imediat și de administratorii hotelului, care erau convinși că aparatul s-a defectat şi a fost trimis la reparat. A fost nevoie să vizioneze înregistrările camerelor de supraveghere pentru a realiza ce se întâmplase și să afle identitatea hoțului.

 

Primarul Bărzăgeanu a încercat să-și explice gestul în altă lumină decât în cea a furtului,  dar n-a prea fost în stare, declarând reporterilor de la Kanal D că a făcut o glumă proastă, un pariu.

 

Vă daţi seama că am fost foarte surprinşi când am identificat autorul cu ajutorul camerelor de luat vederi. Nu ne aşteptam la aşa ceva. L-am sunat pe om să-i cerem să înapoieze peria. Nu e o valoare foarte mare, dar 500 – 600 lei tot costă. La câte lucruri se distrug într-un hotel se adună. Prima dată, nu a recunoscut, dar când i-am spus că apare pe înregistrări şi-a schimbat poziţia. A zis că a fost o glumă proastă, a pus un pariu... A promis că ne returnează obiectul, aşa că acum aşteptăm să vină”, a declarat conducerea hotelului pentru «Bihoreanul» .

 

Constantin Băzărgeanu a fost ales primar din partea Partidului Liberal în 2016.

 

Într-un interviu acordat anul trecut unei televiziuni regionale, edilul care se lăuda că a scăzut numărul asistaţiilor social de la 400 la 35 spunea printre altele: ”Nici muncă fără pâine, nici pâine fără muncă. Aşa cum mă duc eu la serviciu, aşa trebuie să se ducă toţi. Nu vreau să ia nimeni bani nemunciţi, nu vreau să mă condamne lumea că încurajez leneşii. Nu îmi plac trântorii şi nu încurajez lenea! Nu fac parte din categoria lor şi vreau să obţinem prin muncă tot ce facem!”.

 

Primarul participa la o dezbatere privind anticorupția, care avea loc în stațiunea Băile Felix, potrivit Kanal D. Edilul a susținut că a făcut o ”glumă proastă, un pariu”. Înregistrarea arată cum edilul ia aparatul și îl duce în camera sa de hotel. 

 

Administratorii hotelului au crezut inițial că peria electrică a fost luată de unul dintre angajați pentru a fi curățată. 

 

Edilul riscă dosar penal în cazul în care nu returnează obiectul estimat la 500 de lei. 

Comentarii Facebook