Miercuri 24 Aprilie

La Timișoara, proaspăta Capitală a Culturii 2021, 12 ţigani au linșat 2 români într-un club de manele - VIDEO

 

În noaptea de joi spre vineri, în data de 8 spre 9 septembrie, în jurul orei 2, mai mulți țiganin au bătut crunt doi români într-un club de manele. 

 

”La un moment dat, unul dintre țigani, Ghipteru Mondialu, că aşa îl ştie lumea pe Facebook, a început să urle în gura mare: ”moarte românilor, a început să jignească lumea, să îi facă pe români fraieri, săraci şi pârliți, până ce unul dintre băieți s-a săturat şi l-a rugat să înceteze cu scandalul şi cu jignirile la adresa românilor. În momentul ăla a început haosul”, spune unul dintre martori.

 

Imediat după acest ”avertisment”, susțin participanții la eveniment, Ghipteru Mondialu s-a enervat şi a sărit la bătaie. Alături de el, ceilalți 11 ţigani au declanșat un adevărat război, în interiorul fostei pizzerii Tom & Jerry. ”Doi români au fost bătuți rău de tot: cel care a intervenit şi l-a rugat pe ţigan să înceteze cu injuriile, acesta fiind şi omul de ordine din clubul Ankara şi un alt însoțitor al acestuia. I-au bătut cu scaunele, le-au dat cu sticlele în cap, i-au călcat în picioare la propriu. A fost ca în filme. Peste tot era numai sânge…”, povestește un alt martor ocular, citat de voceatimisului.ro.

 

Patroana localului a fost și ea bătută. Cele două victime ale grupului de ţigani au ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru îngrijiri medicale, unul dintre tineri urmând a fi operat, în cursul zilei de luni.

 

Pe filmări, se vede cum unul dintre ţigani îi dă cu o sticlă de Jack Daniels în cap tânărului căzut la pământ.

Comentarii Facebook