La SRI e UIMIRE totală despre cazul asasinilor lui Liviu Dragnea

 

Serviciul Român de Informaţii susține că nu a primit nicio sesizare oficială din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în legătură cu tentativa de asasinare. 

 

Serviciul Român de Informaţii nu are atribuţii legale privind pază şi protecţia demnitarilor români şi nu a primit nicio sesizare oficială din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor în legătură cu o presupusă ameninţare la integritatea să fizică”, a transmis, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ovidiu Marincea.

 

Serviciul nu are atribuţii în acest domeniu. Dar dacă aflăm informaţii care intră în atributiile altei instituţii suntem obligaţi să le punem deîndată la dispozitia lor. Nu este cazul aici”, a mai spus acesta.

 

Șeful PSD, Liviu Dragnea a șocat, marţi seara, când a spus că un om celebru și bogat din lume a trimis patru străini să îl asasineze. ”Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

Preşedintele PSD spune că ştie cine e în spatele acţiunii, dar nu a făcut public numele. ”Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine”, a mai spus Dragnea.

Comentarii Facebook