Dragnea e FERM: Dăncilă rămâne. Sunt foarte mulțumit de ea. E o femeie decentă, dar nu slabă

 

Liviu Dragnea a confirmat că nu o demite pe Viorica Dăncilă.

 

Sunt foarte mulțumit de Viorica Dăncilă. Vorbesc des cu ea. O sprijin și politic, și moral. Oricine are nevoie de sprijin moral. Nu este o femeie slabă, este o femeie decentă, dar nu slabă”, a declarat șeful PSD la Antena 3.

 

Liviu Dragnea a precizat că a mai fost întrebat dacă o schimbă pe Dăncilă. ”Ultima invenţie... am primit mesaje pe telefon, dacă e adevărată informaţia că vreau să o dăm jos pe Viorica Dăncilă la Comitetul Executiv, ca să cerem noi numirea unui premier, Iohannis să îl suspende şi noi să îl suspendăm. Dacă vrem să îl suspendăm, îl suspendăm pur şi simplu”, dezvăluie Liviu Dragnea.

 

Eu în continuare o susţin fără ezitare pe Viorica Dăncilă, din toate punctele de vedere. Este un premier bun. Şi ea a început să fie ţintă. Dar acest Guvern pe care vor să-l dea jos prin violenţă, dar nici noi nu vom sta cu mâinile în sân, iar acest guvern nu va pleca pentru că vrea Iohannis. Pentru că avem o misiune foarte importantă. Toate măsurile pe care noi le adoptăm aduc mai bine pentru români şi în 2020 vor trăi mult mai bine decât au trăit până în 2016. Să fie foarte clar. Nu se speriem. Avem decizii aproape luate şi ne ţinem de ele”, a declarat preşedintele PSD.

 

Șeful PSD vrea să îl suspende pe Klaus Iohannis, dar nu știe dacă Tăriceanu îl mai susține: ”Eu aș vrea (să-l supendăm - n.r). Să vedem dacă Tăriceanu și-a schimbat opinia. O susțin pe doamna Dăncilă din toate punctele de vedere. Și ea a devenit o țintă. Vor să dea guvernul jos prin violență. Acest guvern nu va pleca pentru că vrea Iohannis”.

Comentarii Facebook