Vineri 27 Ianuarie

Jojo va face din nou baie intr-un film a lui Sergiu Nicolaescu


Regizorul Sergiu Nicolaescu a inclus-o intr-un nou proiect al sau pe Jojo, acrtita urmand sa interpreteze rolul de ministru culturii in filmul "Ultimul corupt din Romania".

Daca in filmul Poker, frusoasa actrita a facut baie nud, in comedia  "Ultimul corupt din Romania", va face baie cu hainele pe ea.

"Trebuie sa va marturisesc ca mi-a fost foarte frica pentru ca eu n-am sarit in viata mea intr-o pisicina, iar domnul Nicolaescu a fost foarte strict, a vrut neaparat sa sar eu, nu s-a folosit nici o dublura si intr-un final, am sarit ca o adevarata profesionista. Recunosc ca imi tremurau genunchii usurel... Monica iubeste piscina aceea, pentru ca ati vazut-o si in primul film sarind in piscina. De data asta vine incalzita de la minister si nu mai are rabdare, sare de-a dreptul in piscina cu toate hainele de ministru pe ea", a spus Jojo.

"Ultimul corupt din Romania" va fi o comedie, iar Jojo interpreteaza rolul Monicai Lacusta, o moldoveanca de peste prut care a carui vis a fost sa ajunga prezentatoare meteo. Ea este ajutata sa ajunga in ministerul tineretului, unde devine tapul ispasitor al tuturor faptelor de coruptie.

Comentarii Facebook