Jennifer Lopez, înlocuită de Mariah Carey în juriul emisiunii "American Idol". Vezi câţi bani încasează!


Cântăreaţa americană Mariah Carey în vârstă de 42 de ani a anunţat, luni, că va face parte din juriul emisiunii muzicale "American Idol", unde o va înlocui pe cântăreaţa Jennifer Lopez.

"Îmi va plăcea foarte mult să lucrez pentru «American Idol». În calitate de cântăreaţă şi de compozitoare, sunt entuziasmată de ideea de a forma tinere talente", a scrie Mariah Carey într-un mesaj postat pe Twitter.

Pentru a juriza "American Idol", Mariah Carey a cerut un salariu de 17 milioane de dolari, potrivit deadline.com.

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a părăsit şi el juriul emisiunii "American Idol", pentru a se concentra asupra carierei sale muzicale. Numele înlocuitorului său nu a fost deocamdată anunţat.

Din juriul concursului de interpretare mai face parte Randy Jackson, jurat al emisiunii încă de la debutul acesteia, din anul 2002.

"American Idol" rămâne cea mai urmărită emisiune-concurs din SUA, deşi în ultimii ani audienţele înregistrate au scăzut destul de mult. Finala din luna mai a fost urmărită de 21,2 milioane de oameni, cu mult sub cei 30 de milioane de telespectatori pe care îi înregistra în perioada de glorie.

Comentarii Facebook