Jean Constantin a murit in locuinta lui din Constanta - VIDEO

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la varsta de 81 de ani, in locuinta sa de la Constanta.

 

Potrivit Mediafax, anuntul a fost facut de Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista din Bucuresti, care si-a exprimat condoleantele si a afirmat ca actorul a fost gasit mort in locuinta sa din Constanta de catre rudele sale.

 

Actorul a fost in ultimul an de mai multe ori internat in spitale din Constanta si Bucuresti din cauza unor probleme cardiace.

Jean Constantin s-a nascut la 21 august 1928 la Techirghiol si a debutat pe scena la sectia de estrada din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanta, in 1957.

 

Actorul a jucat in peste 50 de filme intre care "Baronul Ecluzei" (1960), "Razbunarea haiducilor"(1968), "Zile de vara" (1968), "Prea mic pentru un razboi atat de mare" (1969), devenind celebru in anii '70, cu seria de filme de comedie "BD", alaturi de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Radulescu, Puiu Calinescu si Iurie Darie.

Jean Constantin a devenit cunoscut si datorita rolului din "Toate panzele sus".

Recent a jucat in "Poker" (2010), de Sergiu Nicolaescu, "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" (2006), de Catalin Mitulescu, "Roming", de Jiri Vejdelek (2007), si "Supravietuitorul" (2008), de Sergiu Nicolaescu.

Comentarii Facebook