Irina Columbeanu a ramas la tatal ei pentru ca, spun magistratii, conditiile oferite de acesta sunt "preferabile"

Conditiile oferite de tata sunt preferabile. Asa au motivat magistratii decizia prin care minora Irina Columbeanu a fost lasata temporar in grija lui Irinel.

 

In motivarea deciziei, citata de Mediafax, magistratii afirma ca intre niciunul dintre cei doi parinti si minora de 5 ani nu exista o legatura "foarte puternica", dar conditiile oferite de tata sunt "preferabile".

 

"Instanta apreciaza, raportat la toate elementele mentionate anterior, ca reclamanta parata nu face dovada unor conditii de locuit adecvate, stabile si similare cu cele anterioare in care a crescut minora, dupa cum nu face dovada nici a existentei unei legaturi foarte puternice intre mama si copil. Chiar daca aceasta din urma observatie este pe deplin aplicabila si in cazul paratului reclamant, instanta remarca, totusi, faptul ca probatoriul sumar ingaduit in aceasta procedura permite a trage concluzia ca paratul reclamant beneficiaza de conditii preferabile, care pot crea minorei un mediu optim pentru dezvoltare", se arata in motivarea deciziei de luni a Judecatoriei Buftea. Instanta a decis ca Irinel Columbeanu sa primeasca temporar custodia copilului, pana la solutionarea definitiva a divortului.

 

Instanta a tinut cont si de un raport de evaluare psihologica, potrivit caruia Irina Columbeanu nu mai vrea sa ajunga in America, ea rugandu-se "lui Mos Craciun" sa o ajute sa nu se mai intoarca niciodata la colegii de la grădinita de peste ocean.

 

Vezi si

Irinel Columbeanu a primit custodia fiicei sale, pana la finalizarea divortului de Monica - FOTO

Comentarii Facebook