Ion Iliescu a fost audiat în dosarul Revoluţiei. Întrebat dacă se simte vinovat: Ar trebui să aveţi cât de cât discernământ

 

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a fost audiat în dosarul Revoluției, iar la ieșire a fost întrebat dacă se simte vinovat și a replicat că jurnaliștii ar trebui să aibă ”cât de cât discernământ”.

 

Ion Iliescu a stat aproape două ore în Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie.

 

La ieşire, întrebat de jurnalişti dacă se consideră vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat la Revoluţie, fostul preşedinte al României a declarat: "Pentru ce? Pentru Revoluţia Română? Ar trebui să aveţi cât de cât discernământ", scrie Mediafax.

 

Ion Iliescu a ajuns, joi dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, surse judiciare declarând că fostul preşedinte al României a venit pentru audieri în dosarul Revoluţiei. 

 

La intrarea în Parchetul General, fostul preşedinte a refuzat să spună în ce dosar a fost chemat de către procurori şi în ce calitate.

 

În dosarul Revoluţiei au mai fost audiaţi, printre alţii, fostul premier Petre Roman, Ion Caramitru şi scriitorul Mircea Dinescu.

Comentarii Facebook