Duminica 28 Aprilie

Invitat la Realitatea Tv, premierul Emil Boc a acuzat postul de manipulare si a amenintat cu CNA-ul


Premierul Emil Boc a vrut sa paraseasca emisiunea si a cerut scoaterea anuntului Breaking news. El a amenintat ca se va adresa CNA pentru manipulare grosolana.

 

Premierul Emil Boc a spus, la Realitatea Tv, ca daca secretarul de stat Laurentiu Mironescu ar fi fost un protejat al regimului nu ar fi ajuns sa fie anchetat.

 

"Daca era un protejat al regimului, cum incercati sa spuneti, nu ar fi facut obiectul unei anchete penale. Uitati-va ca statul de drept functioneaza, nimeni nu are nicio pila in Romania si fiecare raspunde pentru faptele lui. Nu stim daca este vinovat sau nu domnul Mironescu, dar raspunde personal pentru ceea ce a facut. Daca era un om favorizat al sortii, adica al mai marilor zilei, cum incercati sa spuneti, nu facea obiectul unei anchete penale, pentru ca avea si certificat ORNISS", a declarat Emil Boc.

 

Postul Tv a prezentat apoi sub forma de Breaking news declaratia premierului, insistandu-se pe ideea ca Mironescu nu ar fi fost anchetat daca era un protejat al regimului.

 

Emil Boc a acuzat Realitatea Tv de manipulare grosolana si a vrut chiar sa paraseasca emisiunea. El a cerut scoaterea anuntului Breaking news si a amenintat ca se va adresa CNA.

Comentarii Facebook