Intreg echipajul de pe elicopterul SMURD prăbușit în Constanța a murit



Un elicopter SMURD s-a prăbușit luni după-amiază în Siutghiol, în zona Butoaie din stațiunea Mamaia, iar întreg echipajul aflat la bord și-a pierdut viața.

La bordul aeronavei se aflau pilotul, copilotul, un medic și o asistentă, potrivit reporterntv.ro, iar aceștia se îndreptau spre baza Mihail Kogălniceanu pentru realimentare, după ce transportaseră la Spitalul Județean Constanța un pacient preluat din Tulcea.

La aproximativ 45 de minute de la prăbușire a fost descoperit și dus la mal medicul, Laura Vizireanu. Colegii acesteia i-au făcut manevrele de resuscitare, reușind să o stabilizeze și să o ducă la spital.

Din pacate insa, sapte ore mai tarziu, inima doctoritei a incetat sa mai bata, iar colegii ei au constatat decesul, potrivit Pro Tv.

A doua persoană, copilotul, a fost găsită după 5 ore jumătate de la accident. Acesta a rămas prins in scaun cu centura, la o adancime de 6 metri si la 200 de metri distanta de mal.

După opt ore de la prăbușire a fost găsită cea de-a treia victimă, pilotul aeronavei, iar ultima persoană aflată la bord a fost descoperită la ora 4 dimineața.

Din nefericire niciunul dintre membrii echipajului SMURD nu a supraviețuit în urma accidentului.


FOTO: PRO TV

Comentarii Facebook