Înregistrarea în care Dragnea a zis că lupta anticorupție e ”bullshit”

 

Jurnalistul elveţian Urs Bruderer a postat un clip cu înregistrarea interviului realizat cu președintele PSD Liviu Dragnea.

 

Politicianul român spunea că nu doreşte să vorbească despre un ”bullshit” precum corupţia, dar în cursul zilei de joi spune că nu a afirmat așa ceva. 

 

Colegii români îmi spun că liderul PSD Liviu Dragnea ar fi insinuat public că Radioul Public Elveţian produce ştiri false. Să presupunem că are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte. Aici este un citat complet needitat a ceea ce a spus la finalul discuţiei noastre despre PSD, corupţie şi viitorul României”, scrie Urs Bruderer, pe Facebook.

 

El prezintă AICI clipul audio al discuţiei.

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a negat că ar fi folosit, într-un interviu pentru postul public de radio elvețian SRF, cuvântul „bullshit”, cu referire la corupție.

 

Liviu Dragnea: ”Nu, nu discut asta. Eu n-am spus așa ceva”.

 

Reporter: ”Sunteți înregistrat”.

 

Liviu Dragnea: ”Am înțeles. Nu știu ce au făcut (ziariștii elvețieni, n.r.) și ce au montat. Eu nu pot să spun așa ceva. Nici nu eram singur eu cu acei reporteri”.

 

Interviul a fost acordat jurnaliștilor elveţieni înaintea alegerilor din decembrie. ”Vreau să le vorbesc românilor despre viitor, nu despre porcării precum Rusia, corupţia”, spune Liviu Dragnea, conform înregistrării audio.

Comentarii Facebook