Incompetența unui chelner putea să îl ucidă. Vezi ce a pățit un copil de 2 ani


Nina Rees, o britanică de 34 de ani, a dorit să sărbătorească cu fiul ei, Sonny, care împlinea 2 ani la un restaurant. Ceea ce nu și-a imaginat femeia a fost că va ajunge la spital cu micuțul sărbătorit.

Femeia a comandat o limonadă pentru copil, însă acesta a ajuns să bea jumătate dintr-un pahar de whisky cu apă, scrie Daily Mail.

"Am mers la restaurant într-o după-amiază şi i-am comandat o limonadă, care este băutura lui favorită. A sosit băutura şi eu l-am încurajat să ia câteva guri, pentru că mâncase ceva sărat. Terminasem primul fel de mâncare, când am observat că se strâmba de fiecare dată când sorbea din pahar. Atunci i-am luat paharul şi am gustat şi eu. Era whisky, aş putea spune whisky dublu. Imediat cum am gustat am simţit cum imi arde gâtul şi mi se încălzeşte corpul", a declarat Nina Rees.

Îngroziți de întâmplare, familia a dus de urgență copilul la spital. La sosire, copilul era deja adormit. Medicii l-au ținut sub supraveghere și l-au externat în scurt timp.

Potrivit celor prezenţi la petrecere, reacţia angajaţilor restaurantului a fost îngrozitoare. Iniţial, nu au dat atenţie reclamaţiei, apoi familiei i s-a oferit o reducere la consumaţie, iar directorul restaurantului a sunat în ziua următoare pentru a-şi cere scuze.

"Ne cerem scuze pentru ce s-a întâmplat. A fost o greşeală umană şi am luat toate măsurile pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple niciodată", au comunicat responsabilii restaurantului.


Sursa: Mediafax

Comentarii Facebook