În frigiderul medicului Brunei au fost găsite oase de copil. Folosea oase de vită și șuruburi din comerț

 

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul ”Marie Curie” din Capitală, ar fi implantat unor copii dispozitive din ceramică neomologate, fragmente de oase de vită şi bucăţi din filtre de tanc.

 

În frigiderul lui de acasă au fost găsite oase de copil, au declarat pentru News.ro surse judiciare. 

 

Dezvăluiri şocante despre practicile chirurgului Gheorghe Burnei. Anchetatorii au descoperit în frigiderul de uz casnic al acestuia din cabinetul său de la Spitalul Marie Curie oase şi ţesuturi umane, cel mai probabil recoltate de la copii. Unele bucăţi de ţesut erau vechi şi de mai mulţi ani, ţinute în condiţii improprii, laolaltă cu alimente. 

 

Procurorii de la Parchetul Capitalei au cerut arestarea preventivă a medicului, cerere care se judecă acum. Chirurgul este acuzat că în ultimele două luni în care a fost monitorizat de anchetatori ar fi cerut de nu mai puțin de 17 ori mită pentru operații pe care le-ar fi condiționat de primirea acelor sume. Primirea banilor a fost înregistrată video și audio de către anchetatori.

 

La percheziții s-au găsit 40 de plicuri goale, iar în cele în care erau bani însumau peste 10.000 de euro echivalent (erau lei, dolari și euro). S-au mai găsit țesuturi și fragmente osoase de copii, ținute în condiții improprii. Acestea erau fișate și arătau că unele erau vechi de patru ani.

 

De asemenea, există la dosar declarații care trebuie să fie verificate ale unor angajați ai spitalului „Marie Curie” care spun că medicul i-ar fi trimis să cumpere din piață oase de animal sau șuruburi.

 

Din datele existente până în prezent în dosar, chirurgul ortoped Gheorghe Burnei ar fi făcut experimente pe copii în peste 20 de cazuri.

 

Profesorul Gheorghe Burnei audiat! Brunei e acuzat că a nenorocit viața unor copii cu operații neautorizate

Comentarii Facebook