HOROSCOPUL săptămânii: Multe zodii vor avea noroc de bani

 

Astrologul Mariana Cojocaru susține că începutul lunii februarie aduce un câştig de bani pentru mai multe zodii, în special pentru oamenii răbdători şi altruişti.

 

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

 

Berbecii au parte de două aspecte importante din punct de vedere astral. Cei care au un temperament de luptător, de oameni care iubesc schimbarea, trebuie să se motiveze deoarece aceasta este perioada lor. Ideile, invenţiile, inovaţiilor, precum şi berbecii care lucrează în cercetare sau în zona militară au nevoie de vigilenţă şi de o strategie genială. Berbecii care ştiu ce vor de la viaţă sau cei neînfricaţi vor avea parte de sprijinul planetei Marte, din data de 19 februarie.

 

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR

 

Taurii au ceva probleme la câştig, până în data de 11 februarie, dar apoi Mercur retrograd le dinaminează activităţile, îi ajută să parafeze contracte, să negocieze în mod favorabil pentru ei şi le umplu buzunarul. Totuşi, aceşti naivi trebuie să fie isteţi şi să nu îşi supere superiorii.

 

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI

 

Nativii din Gemeni vor avea parte de isteţime, de ambiţia de a scoate bani din piatra seacă. Până pe 11 februarie accesul la bani va fi limitat, dar imediat după data de 12, lucrurile se schimbă radical. Aspectul astral le ridică barierele şi le dă Gemenilor posibilitatea de a negocia şi de a primi veşti.

 

Citește mai departe pe româniatv.net.

Comentarii Facebook