Horoscopul carierei in 2011! VEZI daca vei face cariera sau bani anul viitor


Anul 2010 a fost unul greu si plin de frustrari pentru foarte multi romani. Lucrurile par a se schimba in 2011, care se anunta un an al schimbarilor, sustin specialistii de la astrology.com.

Berbec. Intrarea planetei Pluto in casa carierei anunta o evolutie profesionala spectaculoasa pentru 2011. Este cel mai indicat moment pentru a face saltul profesional. Este anul in care trebuie sa risti totul pentru a-ti urma vocatia si a profesa exact ce-ti face placere, nu surogate. Intrarea in "liga mare" are toate premisele sa se intample incepand cu luna mai. Din luna iunie vor incepe sa curga si banii.

Taur. Lucrurile incep sa se clarifice in viata profesionala abia din luna aprilie, cand Neptun iese din casa carierei. Perioada mai-august este cea mai potrivita pentru schimbari in directia implinirii marelui vis din punct de vedere profesional. Saturn ramane inca un an in casa muncii, ceea ce inseamna ca iti confera puteri pentru a-ti lua talentul in serios. Nu te teme sa fortezi lucrurile in directia dorita. Banii vor veni inainte de ziua de nastere.

Gemeni. Reusitele din anul 2011 depind de capacitatea ta de a te folosi de relatiile pe care le ai. Momentele decisive de anul viitor se vor petrece in intervalul aprilie-august cand Neptun, planeta iluziilor si amagirilor, se va afla in casa carierei. Vei putea imbina scopurile profesionale cu nevoile sufletesti, dar nu vei reusi sa definesti usor ce-ti doresti pe termen lung. Va fi un an propice pentru creativitate si inspiratie. Perspectivele financiare nu se vor schimba radical anul viitor.

Rac. Ideile si proiectele incepute in 2010 s-ar putea concretiza in primavara anului viitor. Jupiter si Uranus vin in spijinul tau si ai sanse mari sa avansezi in cariera. Cele mai aglomerate luni de munca vor fi august si septembrie, iar cele mai creative si placute momente la job vor fi in luna decembrie. in acelasi timp, a doua jumatate a anului 2011 va fi benefica pentru viata profesionala. Cei care lucreaza isi vor putea atinge obiectivele profesionale, iar cei care nu au de lucru vor avea sansa sa obtina jobul mult dorit.

Leu. incepand din iunie, cand Jupiter intra in casa banilor, totul va merge senzational din perspectiva financiara. Lucrurile vor lua o turnura speciala si in privinta increderii in sine si a statutului social. Prima parte a anului este potrivita pentru dezvoltarea pregatirii profesionale si pentru calatorii. 2011 este un an in care trebuie sa risti mai mult daca vrei sa castigi in plan profesional. Pregateste-te sa ai o toamna cu munca intensa.

Fecioara. Iesirea lui Chiron din casa muncii dupa sapte ani petrecuti acolo iti va rezolva multe probleme legate de mediul de lucru si de intelegerile cu colegii. Abia de acum vei reusi sa-ti recapeti increderea in talentele proprii. Intervalul iunie-decembrie va fi propice pentru schimbari extrem de importante in viata ta profesionala. Dupa multi ani de munca intensa, este momentul sa fii recompensat. Pana in iunie ai toate sansele sa primesti cadouri si bani de la ceilalti, poate fi vorba si de o mostenire.

Balanta. Este momentul sa renunti la toate sarcinile marunte care ti-au ocupat timpul pretios si sa te concentrezi pe vocatia ta reala. Anul 2011 este unul al deciziilor ferme, trebuie sa treci peste nehotararea care te caracterizeaza. Lasa indoielile deoparte, doar astfel vei reusi. Neptun iti va traversa casa muncii intre aprilie si august si va reveni in 2012 pentru p perioada de 14 ani: sunt perioadele ideale pentru a-ti urma inspiratia si a face in planul profesiei ceva remarcabil.

Scorpion. Daca te gandeai ca stii ce inseamna sa muncesti din greu, in mai 2011 te vei confrunta cu o situatie fara precedent intrucat  planetele Berbecului se intalnesc. Orice noua oportunitate va fi o adevarata provocare pentru tine. Nimic nu va fi plictisitor sau obisnuit in job-ul tau, dar vor fi atat de multe evenimente, incat poti fi depasit de situatie.

Sagetator. Dupa amanari, frustrari si dezamagiri in traseul profesional, optimismul tau va schimba lucrurile in 2011. Nu mai putin de sase planete se vor alinia pentru a-ti declansa energiile creatoare incepand cu luna mai. Vei incepe sa simti o placere deosebita legat de ceea ce faci si banii vor incepe sa curga. Vei face totul cu o usurinta remarcabila. Accelerarile in viata ta profesionala vor fi sesizabile inca din aprilie, cand planeta Marte va patrunde in casa muncii. Pregateste-te pentru activitate non-stop, noutati peste noutati si pasiune totala.

Capricorn. Cariera ramane in continuare in prim-planul prioritatilor tale odata cu traversarea de catre Saturn a semnului zodiacal al Balantei. Trebuie sa dozezi cu atentie echilibrul dintre viata personala si serviciu, altfel lucrurile iti vor scapa din mana. Lunile iunie si iulie vor fi cele mai aglomerate, iar eforturile iti vor fi rasplatite din plin in septembrie si octombrie. 2011 este anul in care riscurile pe care ti le iei vor fi rasplatite.

Varsator. in ultima perioada ai fost pur si simplu abonat la faima si succes, le-ai intalnit oriunde. insa Neptun, planeta stralucirii si spiritualitatii va parasi aria ta, indreptandu-se spre Pesti. Prin urmare, vei fi nevoit sa revii cu picioarele pe pamant inclusiv in viata profesionala. Nu mai ai voie sa inoti increzator in ape tulburi in 2011. Anul viitor vei fi avid sa stii cat mai multe, sa obtii cat mai multe informatii. Venus iti va imbunatati cariera in lunile octombrie si noiembrie.

Pesti. 2011 este anul propice pentru a dobandi resurse, pentru a-ti ingrosa contul si pentru a pune bani deoparte sa-ti implinesti visele. Vei obtine usor bani, in special in primavara. S-ar putea ca nefiind obisnuit sa castigi bani usor, sa-ti sabotezi singur norocul. Nu-ti subestima talentele si calitatile si nu te multimi cu putin, meriti mult mai mult. Banii vor depinde in buna masura si de abilitatile tale de networking, asa incat concentreaza-te pe acest aspect.

Comentarii Facebook